Οποιαδήποτε δραστηριότητα, ενέργεια ή εκδήλωση του συλλόγου που οργανώνεται, μπορείτε να την δείτε σε αυτό το σημείο της σελίδας. Ομιλίες, εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις στα γραφεία του συλλόγου, προγραμματισμένες αιμοδοσίες, αλλά και πολλές ακόμη πρωτοβουλίες του συλλόγου μας, οργανώνονται και πραγματοποιούνται σε χώρους που ανακοινώνονται για όλους τους φίλους, με σκοπό τη γνωριμία μας και προσφορά μας στο συνάνθρωπο. Δείτε ακόμα επιστολές φίλων και μελών μας, με σχόλια, παρατηρήσεις ή απορίες τους σχετικά με το Σύλλογό μας ή άλλες δραστηριότητες.ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ) σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την εορταστική εκδήλωση της Κοπής της Πίτας του Συλλόγου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 ώρα 18:00μμ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθήνας Ακαδημίας 50, στο αμφιθέατρο ‘Αντώνης Τρίτσης’ του Πνευματικού Κέντρου του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων,(στάση Μετρό ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ)

Περισσότερα...
 
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 2019

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας γνωρίζουμε ότι το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019 στα πλαίσια της καθιερωμένης κοινωνικής προσφοράς, του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ), κινητή Μονάδα Αιμοληψίας του Κέντρου Αιμοδοσίας του Γενικού Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθηνών θα βρίσκετε στα γραφεία του Συλλόγου, Γραβιάς 9-13 (πλ. Κάννιγγος - Θεμιστοκλέους) στάση Μετρό ΟΜΟΝΟΙΑ ή ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ από 09.30 πμ. έως 13.00 μμ. και θα πραγματοποιήσει αιμοληψία.

Περισσότερα...
 
Δραστηριότητες ΣΔΥΑ 2019

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΙΟΥΝΙΟΣ 2019

Αγαπητά Μέλη, Φίλοι Δρομείς

Σας ενημερώνουμε για τις εκδηλώσεις - δράσεις του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ) που έχουμε προγραμματίσει να γίνουν από τον Ιανουάριο 2019 μέχρι και τον Ιούνιο 2019.

Περισσότερα...
 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Περισσότερα...
 
Προπόνηση ΣΔΥΑ 2019

Τρέξε  μαζί μας,

Τρέξε με τον Σ.Δ.Υ.Α.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας συνεχίζει το Πρόγραμμα Ελεύθερης Προπόνησης για τα Μέλη του και μη Μέλη του Συλλόγου, για Φίλους Δρομείς, αρχάριους και προχωρημένους όλων των ηλικιών.

Οι συναντήσεις θα γίνονται  κάθε Σάββατο πρωί στις 09.30 στο Πεδίο του Άρεως (σημείο συνάντησης μπροστά στο Άγαλμα της Αθηνάς - είσοδος από Λεωφόρο Αλεξάνδρας)

Περισσότερα...
 
Περισσότερα Άρθρα...


ΧΟΡΗΓΟΣ      
asics      
interamerican samarites Opanda logo eod

Αγώνες