Οποιαδήποτε δραστηριότητα, ενέργεια ή εκδήλωση του συλλόγου που οργανώνεται, μπορείτε να την δείτε σε αυτό το σημείο της σελίδας. Ομιλίες, εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις στα γραφεία του συλλόγου, προγραμματισμένες αιμοδοσίες, αλλά και πολλές ακόμη πρωτοβουλίες του συλλόγου μας, οργανώνονται και πραγματοποιούνται σε χώρους που ανακοινώνονται για όλους τους φίλους, με σκοπό τη γνωριμία μας και προσφορά μας στο συνάνθρωπο. Δείτε ακόμα επιστολές φίλων και μελών μας, με σχόλια, παρατηρήσεις ή απορίες τους σχετικά με το Σύλλογό μας ή άλλες δραστηριότητες.Καλό Καλοκαίρι

sunset

Δείτε περισσότερες φωτό 

 
Ευχές με πολλή αγάπη από τον ΣΔΥ Αθήνας

Το καλοκαίρι έχει ήδη αρχίσει, με περισσή φροντίδα  έβαλε την καλοκαιρινή του φορεσιά, όπως κάνει κάθε φορά. Ο ερχομός του πάντα  είναι ξεχωριστός, γιατί  ΌΛΟΙ μας περιμένουμε τις μέρες του καλοκαιριού για να χαρούμε, να ξεκουραστούμε, να ανανεώσουμε τις δυνάμεις μας και να δημιουργήσουμε νέες εικόνες, να ζήσουμε και να αποκτήσουμε νέες εμπειρίες κοντά στη Μάννα Φύση. Στη Μάννα Φύση εκεί που το καλοκαίρι βασιλεύει με απόλυτη κυριαρχία.

Περισσότερα...
 
2η Ετήσια Αιμοληψία ΣΔΥΑ 2017

Αγαπητά Μέλη,

Φίλοι Αιμοδότες της Τράπεζας Αίματος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ) σας γνωρίζουμε ότι αρχίζει από την Δευτέρα 19 Ιουνίου μέχρι και το Σάββατο 22 Ιουλίου 2017 η δεύτερη προγραμματισμένη αιμοληψία του Συλλόγου μας.

Περισσότερα...
 
Μαραθώνιος Ολυμπίας - Φωτογραφίες
Περισσότερα...
 
ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ του ΣΔΥΑ

Περισσότερα...
 


ΧΟΡΗΓΟΣ      
asics      
interamerican samarites Opanda logo eod

Αγώνες