Προς Μέλη ΣΔΥΑ 2018 - Γεν. Συνέλευση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ                                                                       Αθήνα 9 Νοεμβρίου 2018

Αγαπητό Μέλος,

Με την επιστολή μας αυτή, επιθυμούμε να σε ενημερώσουμε για τις προσεχείς εκδηλώσεις του Σ.Δ.Υ.Α. (36ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10χλμ & 2χλμ για παιδιά) και για αυτές που απορρέουν από το Καταστατικό του Συλλόγου μας (Ετήσια Γενική Συνέλευση) και για τις δραστηριότητες μας.

α) Ο 36ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 10χλμ (και 2χλμ για παιδιά και νέους δρομείς) θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018, με ώρα εκκίνησης 10.00πμ, στο γνωστό χώρο του Αθλητικού Κέντρου Αγίου Κοσμά και στην ίδια διαδρομή.

Συμπληρώνονται εφέτος 36 χρόνια συνεχούς διοργάνωσης αυτού του αγώνα, γεγονός που αποδεικνύει τη στήριξη που απολαμβάνει από τους Δρομείς – Μέλη του και μη – αλλά και την αναγνώριση της εθελοντικής προσπάθειας που έχουν καταβάλλει καθ΄ όλο αυτό το διάστημα, οι Πρόεδροι, τα Μέλη του Δ.Σ. και οι Εθελοντές που βοηθούν για την πραγματοποίησή του.

Με τη στήριξη των Δρομέων, τους οποίους ευχαριστούμε πάρα πολύ βαδίζουμε στην τέταρτη δεκαετία διεξαγωγής αυτού του αγώνα.

β) Ο 42ος Αγώνας Δρόμου Υγείας Αθήνας 21,1χλμ(και Σκυταλοδρομία 2Χ10) και 2χλμ για παιδιά και νέους δρομείς) που θα γίνει στις 3 Μαρτίου 2019.

Η γενικότερη κρίση που ζούμε, δεν ανέκοψε αυτή την προσπάθεια, η οποία αποτελεί ίσως, μια μορφή αντιδότου, χάρις στα στοιχεία που περικλείει (καλλιέργεια καλής φυσικής καταστάσεως, τρόπος εκτονώσεως, υγιής απασχόληση, εθελοντισμός και προσφορά κ.α.)

γ) Η Ετήσια Γενική Συνέλευση ( Γ.Σ. συνημμένη Πρόσκληση) του Σ.Δ.Υ. Αθήνας η οποία. θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία μας Γραβιάς 9-13, στάση Μετρό Ομόνοια ή Πανεπιστήμιο, την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 στις 5.30μμ. και αποτελεί καταστατική υποχρέωση.

Για το λόγο αυτό, σας παρακαλούμε θερμά, να μπείτε στον κόπο και να παραστείτε σ΄ αυτή, όχι μόνο για τυπικούς λόγους, αλλά και για ουσιαστικούς, όπως η διατύπωση απόψεων, σκέψεων, προτάσεων, κριτικής κ.α.

Τη Γενική Συνέλευση μπορούν να παρακολουθήσουν και Δρομείς μη Μέλη του Συλλόγου μας.

Ο Σύλλογός μας που ιδρύθηκε επισήμως το 1981 και άρχισε τις δρομικές του δραστηριότητες 2-3 χρόνια πριν, αισθάνεται πολύ μεγάλη ικανοποίηση για τη μεγάλη εξάπλωση του δρομικού κινήματος και την ίδρυση πολλών συλλόγων, σε ολόκληρη την Ελλάδα. Οι δραστηριότητές του, κατά το μέχρι σήμερα ετήσιο διάστημα, συνοψίζονται:

  • -          Στη διοργάνωση των 2 ετήσιων αγώνων δρόμου Υγείας των 10χλμ και 21,1χλμ και 2χλμ για παιδιά.
  • -          Του αγώνα ‘ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ’ 24.5χλμ σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Γορτυνίας
  • -          Του ορεινού Αγώνα ‘Στα Μονοπάτια των Αρκάδων Ποιμένων’ όπου έχει την τεχνική υποστήριξη
  • -          Είναι επίσης Θεσμικός υποστηρικτής του Μαραθώνιου Ολυμπίας
  • -          Στην ομαδική συμμετοχή στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας και τους παράλληλους αγώνες των 10χλμ και 5χλμ, αλλά και σε άλλους Μαραθωνίους εντός και εκτός Ελλάδος.
  • -          Στην πραγματοποίηση πολλών εκδρομών ανά την Ελλάδα, για συμμετοχή Μελών και μη, σε τοπικούς αγώνες δρόμου.
  • -          Στην πραγματοποίηση δυο (2) αιμοδοσιών ετησίως σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Ιπποκράτειου Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών.
  • -          Στη συμμετοχή μας σε εκδηλώσεις, συνέδρια, ημερίδες, βραβεύσεις κ.α.

Αγαπητό Μέλος,

Για να συνεχιστεί όμως το έργο αυτό, χρειάζεται και η δική σου στήριξη, κυρίως με την παρουσία σου στις εκδηλώσεις του Συλλόγου και τη συμμετοχή σου στο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο χρειάζεται πάντοτε νέες ιδέες, διάθεση για προσφορά, νέα πρόσωπα και βοήθεια.

Λόγω τον δυσμενών συνθηκών, που ισχύουν για όλους μας, η οικονομική σας στήριξη, ζητείται μόνον, εντός των δυνατοτήτων του κάθε Μέλους μας.

Σας ευχαριστούμε και Σας χαιρετούμε περιμένοντας να τα πούμε κι από κοντά

Με εκτίμηση

Για το Δ / Σ του ΣΔΥΑ

Η Πρόεδρος                                                 Ο Γεν. Γραμματέας

Ελένη Μπερτσάτου                                     Γεώργιος Αρβανίτης

Συνημμένο (1)

 
ΧΟΡΗΓΟΣ      
asics      
interamerican samarites Opanda logo eod
Νέα-ΕκδηλώσειςΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


+ Περισσότερα

Αγώνες

Error: Any articles to show