Προπονητικό Πρόγραμμα 2018-2019

Τρέξε  μαζί μας,

Τρέξε με τον Σ.Δ.Υ.Α.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας επανέρχεται με το Πρόγραμμα Ελεύθερης Προπόνησης για τα Μέλη του και μη Μέλη του Συλλόγου, για Φίλους Δρομείς, αρχάριους και προχωρημένους όλων των ηλικιών.

 Οι συναντήσεις θα γίνονται κάθε Τρίτη απόγευμα ώρα 7μμ στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο (σημείο συνάντησης επάνω στο πέταλο είσοδος από Αρχιμήδους 16)

και κάθε Σάββατο πρωί στις 09.30 στο Πεδίο του Άρεως (σημείο συνάντησης μπροστά στο Άγαλμα της Αθηνάς - είσοδος από Λεωφόρο Αλεξάνδρας)

Ελάτε να τρέξετε μαζί μας σε αποστάσεις 3χλμ, 5χλμ και 10χλμ  υπό την επίβλεψη - παρακολούθηση προπονητή που θα είναι  στη διάθεση σας για να σας συμβουλέψει και να σας καθοδηγήσει προπονητικά για τους δρομικούς σας στόχους.

Στόχος των προπονητικών συναντήσεων μας είναι να διαδώσουμε  το τρέξιμο σε άτομα όλων των ηλικιών, άνδρες, γυναίκες παιδιά .

Η αερόβια άσκηση διατηρεί και βελτιώνει την υγεία όταν γίνεται συστηματικά και χωρίς υπερβολές.  Κίνητρό μας είναι η διατήρηση και βελτίωση της υγείας, η δημιουργία ισχυρών χαρακτήρων και υγιούς νεολαίας και η συμμετοχή μας σε λαϊκούς αγώνες δρόμου.

Σας καλούμε να έρθετε να τρέξετε μαζί μας, να γνωριστούμε και να δημιουργήσουμε την πιο χαρούμενη δρομική παρέα της πόλης μας.

Πληροφορίες:

Γραβιάς 9-13, Αθήνα στάση Μετρό ΟΜΟΝΟΙΑ

Τηλ.2105245403 ή στο 2103625168

www.sdiathens.gr  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 
ΧΟΡΗΓΟΣ      
asics      
interamerican samarites Opanda logo eod

Αγώνες