Ημερήσια εκδρομή ΣΔΥ Αθήνας

«ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία»

«ΘΕΟΔΩΡΚΕΙΑ 2019»

Αγαπητοί Δρομείς σας γνωρίζουμε ότι η Οργανωτική Επιτροπή της 9ης Αθλητικής δρομικής εκδήλωσης Θεοδωράκεια 2019 θα διαθέσει 2 Πούλμαν για την δωρεάν μεταφορά και επιστροφή των συμμετεχόντων στην δρομική αθλητική εκδήλωση από Αθήνα στη Ζάτουνα – Βαλτεσινίκο – Αθήνα τα οποία θα αναχωρήσουν την Κυριακή 12 Μαϊου ώρα 06.00 το πρωί από την πλατεία Καραϊσκάκη στο Μεταξουργείο (μπροστά στο ξενοδοχείο ΣΤΑΝΛΕΥ στάση Μετρό Μεταξουργείο).

O Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας διοργανώνει ημερήσια εκδρομή για την μεταφορά των συμμετεχόντων στην εκδήλωση. Δηλώσεις συμμετοχής για θέσεις στα Πούλμαν κάθε Δευτέρα και κάθε Πέμπτη από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 8 το βράδυ στο 210 5245403 τις άλλες ημέρες στο 210 3625168, μέχρι Πέμπτη 9 Μαϊου 2019. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σας γνωρίζουμε επίσης ότι η δωρεάν μεταφορά είναι μόνο για τουςσυμμετέχοντες στην δρομική αθλητική εκδήλωση. Θα υπάρξει κόστος συμμετοχής 10 ευρώ για συνοδούς εφόσον υπάρχουν θέσεις.

Παρακαλούμε να δηλώνετε στην Φόρμα Εγγραφής σας ότι σας ενδιαφέρει η μεταφορά με Πούλμαν από την Αθήνα.

Οι εγγραφές συνεχίζονται. Η δήλωση συμμετοχής στον αγώνα γίνεται ηλεκτρονικά στον ιστότοπο του ΣΔΥΑ www.sdiathens.gr καθώς και στον ιστότοπο www.anatrexo.gr συμπληρώνοντας τα σχετικά πεδία, μέχρι την Δευτέρα 6 Μαϊου. Επίσης ηλεκτρονικά γίνεται και η δήλωση καλής υγείας που πρέπει οπωσδήποτε να γίνει από τους ίδιους τους δρομείς ταυτόχρονα με τη δήλωση συμμετοχής τους στον αγώνα.

Οι αιτήσεις για συμμετοχή θα γίνονται δεκτές μόνον αφού συμπληρωθεί σύμφωνα με τα παραπάνω και αποσταλεί ή κατατεθεί στη γραμματεία του αγώνα το ειδικό έντυπο της δήλωσης καλής υγείας του αθλητή.

Για το Δ/Σ του ΣΔΥ Αθήνας

 
ΧΟΡΗΓΟΣ      
asics      
interamerican samarites Opanda logo eod

Αγώνες