5ος ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

2ημερη ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΔΥ Αθήνας στην ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 - Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Ο Μαραθώνιος Ολυμπίας σε συνδιοργάνωση με ΑΣ Κόροιβος, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την υποστήριξη των Δήμων Ήλιδας, Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας, της ΕΟΣΛΜΑ-Υ και του Σ.Δ.Υ. Αθήνας, διοργανώνει την Κυριακή 31η Μαρτίου τον 5oΜαραθώνιο Ολυμπίας.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να δώσει την ευκαιρία στους δρομείς της χώρας μας αλλά και του εξωτερικού να αγωνισθούν στην Μαραθώνια απόσταση στον τόπο που γεννήθηκε το Ολυμπιακό Πνεύμα.

Παράλληλα θα αναπτυχθούν γύρω από τη διοργάνωση πολιτιστικά και άλλα δρώμενα με στόχο τη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας του νομού Ηλείας και την προβολή και ανάδειξή του σε όλα τα επίπεδα.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ) υποστηρικτής του αγώνα και σε συνεργασία με τη διοργάνωση θα συμμετάσχει με ομαδική εγγραφή στον 5ο Μαραθώνιο Ολυμπίας και τους παράλληλους αγώνες, Ημιμαραθώνιο και αγώνα 12,7χλμ, που θα γίνουν το Σάββατο 30 Μαρτίου και την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 και διοργανώνει 2ημερη εκδρομή για τα Μέλη του και για Φίλους Δρομείς που θέλουν να λάβουν μέρος.

Η αναχώρηση θα γίνει το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 το πρωί, ώρα 07.30π.μ. από την πλατεία Καραϊσκάκη, στάση Μετρό Μεταξουργείο, μπροστά στο ξενοδοχείο ΣΤΑΝΛΕΥ.

Σας γνωρίζουμε ότι το κόστος μετάβασης - επιστροφής των Δρομέων (Αθήνα - Αρχαία Ολυμπία – Αθήνα) καλύπτεται από τη Διοργάνωση και δεν επιβαρύνει τους δρομείς.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων είναι 100 (2 πούλμαν των 50 θέσεων) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ανάλογα με την ημερομηνία εξόφλησης του πακέτου συμμετοχής.

Το συνολικό κόστος για κάθε Δρομέα είναι 25 ευρώ + το κόστος του πακέτου συμμετοχής του αγώνα τον οποίο θα επιλέξει (δείτε τον πίνακα που ακολουθεί) και περιλαμβάνει: Τη μεταφορά, μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 2 αστέρων (δίκλινο δωμάτιο με πρωινό) στην Αρχαία Ολυμπία, μεταφορά στην αφετηρία του αγώνα και το πακέτο συμμετοχής.

Πίνακας αγώνων και πακέτα συμμετοχής του 5ου Μαραθώνιου Ολυμπίας

 

  Μαραθώνιος Ημιμαραθώνιος Αγώνας 12,7 χλμ.
Πλήρες πακέτο (€) 20 15 15
Βασικό πακέτο(€) 15 12 12
Άνεργοι, φοιτητές* (€) 8 8 8

*Για όλους τους αγώνες το κόστος για φοιτητές και άνεργους είναι 8 €

(Κατά την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής θα πρέπει να προσκομισθεί φοιτητικό πάσο ή κάρτα ανεργίας.)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι δηλώσεις συμμετοχής για την εκδρομή θα γίνονται μέχρι το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019 ή μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων θέσεων.

Για να ολοκληρωθεί η συμμετοχή και να κατοχυρωθεί η αντίστοιχη θέση, θα πρέπει να καταβληθεί το ανωτέρω ποσό.Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να διαμείνει σε μονόκλινο θα υπάρχει σχετική επιβάρυνση.

ΑΓΩΝΕΣ

Παροχές στο απλό πακέτο

Όλοι οι συμμετέχοντες, ανεξάρτητα από το πακέτο που θα επιλέξουν θα παραλάβουν τα ακόλουθα:

- Σακίδιο για την τοποθέτηση των προσωπικών του αντικειμένων

- Αριθμός συμμετοχής με chip χρονομέτρησης και παραμάνες

- Αναμνηστικό μετάλλιο

- Υδροδοσία και φρούτα στον τερματισμό

- Τροφοδοσία κατά μήκος της διαδρομής

- Δυνατότητα εκτύπωσης αναμνηστικού διπλώματος με το όνομα και την επίδοση του

- Υγειονομική κάλυψη

- Μεταφορά στην εκκίνηση από τον Πύργο και την Αρχαία Ολυμπία στην Ήλιδα (Αμαλιάδα). Σημ.: Θα πρέπει να έχει προηγηθεί ενημέρωση των διοργανωτών κατά τη δήλωση συμμετοχής.

- Δώρα και παροχές των χορηγών

Το πλήρεςπακέτο περιλαμβάνει επιπλέον το αναμνηστικό τεχνικό t-shirt του αγώνα.

Το πρόγραμμα της εκδρομής:

Σάββατο 30/03

Ώρα 07.30πμαναχώρηση από Αθήνα, άφιξη στην Ολυμπία, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο (2 ενδιάμεσες στάσεις)

Η παραλαβή των αριθμών θα γίνει στο ξενοδοχείο διαμονής.

Απόγευμα, αναχώρηση (για όσους λάβουν μέρος ή το επιθυμούν) για την Αρχαία Ήλιδα (αρχαιολογικός χώρος) όπου θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας των 12χλμ με κατεύθυνση την πόλη της Αμαλιάδας. Επιστροφή στην Ολυμπία.

Κυριακή 31/3

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το σημείο εκκίνησης των αγώνων, για τον Ημιμαραθώνιο στον Πύργο, για τον Μαραθώνιο στην Αμαλιάδα.

Μετά τον τερματισμό, επιστροφή στο ξενοδοχείο, ετοιμασία για αναχώρηση.

Η αναχώρηση από την Αρχαία Ολυμπία θα γίνει στις 4 το απόγευμα.

Σας παρακαλούμε για τον καλύτερο προγραμματισμό από μέρους του ΣΔΥΑθήνας και την αποστολή της ομαδικής κατάστασης δηλώσεων συμμετοχής προς την οργανωτική επιτροπή του αγώνα να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας και πληρωμή, το αργότερο μέχρι το Σάββατο 23-03-2019 στα γραφεία του ΣΔΥΑθήνας που θα είναι ανοικτά κάθε Δευτέρα και κάθε Πέμπτη απόγευμα από τις 5:00μ.μ. μέχρι τις 8:00μ.μ.,Γραβιάς 9-13 Αθήνα, στάση Μετρό ΟΜΟΝΟΙΑ ή ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ τηλ. 2105245403 και τις άλλες ημέρες στο τηλέφωνο 2103625168.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Διοργάνωση του Μαραθώνιου Ολυμπίας και των παράλληλων αγώνων δείτε εδώ www.olympiamarathon.gr

Για το Δ/Σ του ΣΔΥΑ

Η Πρόεδρος                                       Ο Γεν. Γραμματέας

Ελένη Μπερτσάτου                             Γεώργιος Αρβανίτης

 

 
ΧΟΡΗΓΟΣ      
asics      
interamerican samarites Opanda logo eod

Αγώνες