«ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ 2018»

«ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία»

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΜΑΪΟΥ 2018

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε κάτω από το σύνθημα «ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία» την Κυριακή 20 Μάιου 2018 ο 8ος κατά σειρά λαϊκός αγώνα δρόμου «ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ 2018».

Την διοργάνωση είχαν αναλάβει Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ με το ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ (Σ.Δ.Υ.Α).

Οι δρομείς διέτρεξαν απόσταση 24,3 χιλιομέτρων, με αφετηρία τη Ζάτουνα και τερματισμό το Βαλτεσινίκο.

Συμμετείχαν συνολικά 100 αθλητές, Μαραθωνοδρόμοι και μη απ όλη την Ελλάδα, και τερμάτισαν όλοι.

Πρώτος έκοψε το νήμα ο Αλέξης Γεωργούλιας από την Ανατολή Νέας Ιωανίας, με χρόνο 1:53:19

Δεύτερος ο Αθανάσιος Σανέτσης ανεξάρτητος δρομέας με χρόνο 1:54:24 και τρίτος ο Χρήστος Σαμέρας από τον ΣΔΥ αθήνας με χρόνο 1:54:38

Από τις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Σταυρούλα Μπάκα από το ΣΔΥ Μεσσηνίας με χρόνο 2:11:43, Δεύτερη η Κατερίνα Πρισαράκου από τις Μαραθωνοδρόμους Αργολίδας, με χρόνο 2:18:30 και τρίτη η Μάγδα Πουλημένου από τον ΣΔΥ Αθήνας με χρόνο 2:20:51

Στους νικητές αποδόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και έπαθλα. Τα έπαθλα φιλοτέχνησε και προσέφερε αποκλειστικά για το συγκεκριμένο αγώνα ο γλύπτης Γιάννης Σουβατζόγλου όπως άλλωστε κάνει κάθε φορά μέχρι σήμερα.

Όλοι που έλαβαν μέρος στον αγώνα αλλά δεν ανέβηκαν στο βάθρο παρέλαβαν το ειδικό μπρούτζινο μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής.

Αξίζουν τα συγχαρητήρια μας σε όλους, του δρομείς που συμμετείχαν, στους εθελοντές που η προσφορά τους ήταν ανεκτίμητη, στα παιδιά του δημοτικού σχολείου Βαλτεσινίκου και τη δασκάλα τους, που με αφορμή το συγκεκριμένο αγώνα, αποτύπωσαν  ζωγραφικά τις εμπνεύσεις τους. 

Τέλος ευχαριστούμε και συγχαίρουμε, την Ελληνική Αστυνομία και ιδιαίτερα στα παραρτήματα Τρίπολης, Λαγκαδίων και Δημητσάνας, το Σώμα Εθελοντών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του ΕΕΣ παράρτημα Τρίπολης, που με φιλότιμο και επαγγελματισμό προστάτευσαν και υποστήριξαν τον αγώνα και δημιούργησαν αίσθημα ασφάλειας σε αθλητές και διοργανωτές.
Θα ήταν φυσικά παράλειψη να μη αναφερθούμε στην υποδοχή των κατοίκων της περιοχής που με το χειροκρότημά τους ενθουσίασαν τους αθλητές δείχνοντας έτσι το σεβασμό, και το θαυμασμό τους. Επίσης στα καταστήματα που προσέφεραν τα «καλούδια» τους και εξέφρασαν τη φιλοξενία τους.

Τέλος ευχαριστούμε τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Γορτυνίας και το Δήμο Γορτυνίας που στήριξαν οικονομικά αυτή την πρωτοβουλία, την εταιρία αναψυκτικών LOUX που προσέφερε αναψυκτικά στους δρομείς, και φυσικά το ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ για την άψογη διοργάνωση.

Μάιος 2018

Η  οργανωτική επιτροπή.

 
ΧΟΡΗΓΟΣ      
asics      
interamerican samarites Opanda logo eod

Αγώνες