ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αθήνα 8/11/2017

Αγαπητά Μέλη,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ), σύμφωνα με το Καταστατικό του, σας προσκαλεί στην ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ & ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ που θα γίνει την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 18.00μμ στα γραφεία του Συλλόγου Γραβιάς 9-13  και Θεμιστοκλέους 5ος όροφος, πλατεία Κάνιγγος  (στάση Μετρό Ομόνοια ή Πανεπιστήμιο).

Τα θέματα της Γ. Σ. θα είναι τα εξής:

  1. Εκλογή προεδρείου Γ.Σ.
  2. Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός του οικονομικού έτους 2017
  3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
  4. Ερωτήσεις – Παρατηρήσεις επί του απολογισμού του Δ.Σ. και της έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής
  5. Έγκριση ή μη Ισολογισμού και Πεπραγμένων
  6. Προτάσεις για το έτος 2018
  7. Ομιλίες – Προτάσεις Μελών
  8. Απαλλαγή απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
  9. Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου για τη διετία 2018-2019

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ. Σ. θα επαναληφθεί την ίδια μέρα στον ίδιο χώρο στις 20.00μμ με τα ίδια θέματα και όσα παρόντα Μέλη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο επισημαίνει ότι ο Σύλλογός μα δεν έχει μέχρι τώρα βρεθεί στην ανάγκη να αναβάλει τη Γενική Συνέλευση, λόγω μη απαρτίας των Μελών του και παρακαλεί όλα τα Μέλη του να προγραμματίσουν και να προσπαθήσουν να προσέλθουν τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00μμ αποδεικνύοντας έτσι έμπρακτα το ενδιαφέρον τους και την αγάπη τους για το Σύλλογο.

Είναι πολύ επιθυμητή η πλαισίωση του Δ.Σ. με ΝΕΑ Μέλη, (όχι κατ΄ ανάγκην ηλικιακώς νέα) για ανανέωση προσώπων, ιδεών προσφοράς κ.α.

Για το λόγο αυτό καλούμε τα Μέλη μας που έχουν αγάπη και εκτιμούν το έργο του ΣΔΥΑ, να ζητήσουν να συμπεριληφθούν στο υπό ψήφιση Διοικητικό Συμβούλιο. (η υποψηφιότητα θα πρέπει να υποβληθεί μέχρι και την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017)

Πιστεύουμε ότι το πλούσιο, ανιδιοτελές και πρωτοποριακό κοινωνικοπολιτιστικό έργο του ΣΔΥΑ κατά τη διάρκεια της τριακονταπενταεούς και πλέον ύπαρξής του, πρέπει να συνεχιστεί γι΄ αυτό ζητάμε τη συμπαράσταση και στήριξή σας.

Είμαστε βέβαιοι για την στήριξη και την ενθάρρυνση που μας προσφέρετε στο έργο που προσπαθούμε να πραγματοποιήσουμε μέσα στο Σύλλογο.

Με εκτίμηση

Για το Δ/Σ του ΣΔΥΑ

Η Πρόεδρος                                          Η Γ. Γραμματέας

Ελένη Μπερτσάτου                                Σπυριδούλα Μπούκα

 
ΧΟΡΗΓΟΣ      
asics      
interamerican samarites Opanda logo eod

Αγώνες

Error: Any articles to show