ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΕΙΣ

Αγαπητοί Δρομείς

Σας ευχαριστούμε για την μεγάλη συμμετοχή σας στον Μαραθώνιο Δρόμο. Για πρώτη φορά οι εγγραφές του Μαραθωνίου ολοκληρώθηκαν στις 18.500 δρομείς 3 εβδομάδες πριν την διεξαγωγή του αγώνα στις 12/11/17. 

Παρακαλώ να ενημερώσετε τα μέλη σας για τις παραπάνω πολύ σημαντικές πληροφορίες - κανόνες για την απρόσκοπτη πρόσβαση στην εγκατάσταση του Μαραθωνίου Δρόμου στον Μαραθώνα. 

Η εφαρμογή των οδηγιών θα βοηθήσει ΟΛΟΥΣ μας για την ασφαλή και χωρίς προβλήματα, καθυστερήσεις και ταλαιπωρία είσοδο στην εγκατάσταση του Μαραθωνίου δρόμου στον Μαραθώνα

Παρακαλώ ακολουθήστε τις οδηγίες του Αγωνιστικού Τομέα του Μαραθωνίου και των Αστυνομικών δυνάμεων.

Εκτιμώμενος όγκος οχημάτων: 300 Λεωφορεία και 1.500 Ι.Χ.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Οι δρομείς που θα μεταβούν στην εκκίνηση με δικά τους μεταφορικά μέσα
πρέπει:

α) να βρίσκονται στο χώρο της εγκατάστασης (χώρος αφετηρίας, Μαραθώνας) τουλάχιστον μιάμιση ώρα (1:30) πριν από την ώρα εκκίνησης του αγώνα (09:00) δηλαδή το αργότερο ως τις 7:30πμ., λαμβάνοντας υπόψη και την απόσταση που θα πρέπει να διανύσουν οι δρομείς περπατώντας από το parking αποβίβασής τους ως την αφετηρία (περίπου 800μ), 

β)Τα 1500 περίπου Ι.Χ. που κινούνται με ιδιωτική πρωτοβουλία θα κατευθύνονται από την διασταύρωση του Τύμβου επί της Λεωφόρου Μαραθώνος στο ρεύμα προς Μαραθώνα με ελεγχόμενη συνεχόμενη ροή προς το parking χωρίς να
επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση μέχρι και την είσοδο τους στο χώρο στάθμευσης (parking) των Ι.Χ. επί της Λεωφόρου Σουλίου (parking Ολυμπιακών Αγώνων).  

Δείτε τον χάρτη με την πορεία των Λεωφορείων:

 <https://drive.google.com/open?id=11X3vmI1dymvPRlIBpbyt4k_t4t0&usp=sharing>
Πορεία οχημάτων Ι.Χ. και Λεωφορείων στην περιοχή ελεγχόμενης συνεχούς ροής μέχρι την Γ΄ Ζώνη αποβίβασης στην Αφετηρία του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας  (Google map link)

γ) να λάβουν υπόψη τους ότι στη  μαραθώνια διαδρομή θα ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Μαραθώνιος από τις 8:00 π.μ.

Με εκτίμηση για την συμμετοχή σας και την εφαρμογή των οδηγητών του
Αγωνιστικού Τομέα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Ευάγγελος Παπαποστόλου

Συντονιστής Τεχνικός Δ/ντής ΑΜΑ

6975888926 - 6972004541

 
ΧΟΡΗΓΟΣ      
asics      
interamerican samarites Opanda logo eod
Νέα-ΕκδηλώσειςΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


+ Περισσότερα

Αγώνες

Error: Any articles to show