Προκηρύξεις


‘ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΛΙΟΝΤΑΡΙΟΥ 2019’

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ημερήσια Εκδρομή ΣΔΥ Αθήνας

ΔΡΟΜΙΚΗ ΜΑΖΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Αγαπητά Μέλη, Φίλοι Δρομείς σας γνωρίζουμε ότι το Σάββατο 15 Ιουνίου 2019 θα πραγματοποιήσουμε ημερήσια εκδρομή με προορισμό την Αρχαία Νεμέα και το Δ.Δ. Αηδόνια Νεμέας.

Σκοπός της ημερήσιας εκδρομής μας είναι η συμμετοχή μας στην δρομική εκδήλωση που γίνεται για πρώτη φορά και συνδέει τρείς αρχαίους ιστορικούς χώρους και προορισμούς, την Αρχαία Νεμέα, την Φλιούντα και τα Αηδόνια, σε μια διαδρομή 18χλμ και μια άλλη 6.5χλμ.

Περισσότερα...
 
2ημερη Εκδρομή ΣΔΥΑ Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

9ος Αγώνας Δρόμου Δυτικής Μάνης  10χλμ & 5χλμ Παραλία Στούπας

Αγαπητά Μέλη, Φίλοι Δρομείς, 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ) αποφάσισε να πραγματοποιήσει και φέτος την διήμερη εκδρομή στην Καρδαμύλη της Δυτικής Μάνης.  

Μια εκδρομή, απόδραση από την πόλη  που θα μας προσφέρει όπως κάθε φορά την αγαπημένη μας δραστηριότητα το τρέξιμο, την περιήγηση και παραμονή σε ένα τοπίο γεμάτο γαλάζια και πράσινη ομορφιά και συνάμα τη μοναδική Μανιάτικη εικόνα του χθες και του σήμερα.

Περισσότερα...
 
3ημερη Εκδρομή στην Αλόννησο

ALONISSOSCHALLENGE 2019

Σάββατο 15/6 Δευτέρα 17/6 /2019

Αγαπητά Μέλη, Φίλοι Δρομείς,

Σας γνωρίζουμε ότι θα επαναλάβουμε  την επιτυχημένη 3η εκδρομή μας στο όμορφο νησί της Αλοννήσου, που θα γίνουν στο νησί το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, μπορείτε να δηλώσετε την συμμετοχή σας στην  εκδρομή.

Όσοι θέλετε να λάβατε μέρος στους αγώνες του φετινού AlonissosChallenge 2019 την Κυριακή 16Ιουνίου 2019

Περισσότερα...
 
3ημερη Εκδρομή ΣΔΥ Αθήνας στην ΤΗΝΟ

Tinos Running Experience 2019  - 7/8/9 Ιουνίου 2019

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ) θα συμμετάσχει ομαδικά και φέτος στους Αγώνες Δρόμου με την ονομασία ‘TinosRunningExperience 2019’ που θα γίνουν στην Τήνο στις 8 Ιουνίου 2019.

Οι αγώνες Δρόμου Τήνου διοργανώνονται από τον Εμποροεπαγγελματικό & Βιοτεχνικό Σύλλογο Τήνου και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Περισσότερα...
 
Ανακοίνωση
Περισσότερα...
 
Περισσότερα Άρθρα...


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
ΧΟΡΗΓΟΣ      
asics      
interamerican samarites Opanda logo eod

Αγώνες